HomeOver Jaroka

Over Jaroka

Wij zijn een jong bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van: PVC vloeren, laminaat, vinyl, tapijt, deurmatten, karpetten en kunstgras!

We helpen u graag om de juiste keuze voor uw vloer te maken. Jaroka levert u de producten voor de scherpste prijs! Bij advies aan huis nemen wij grote stalen mee zodat u deze bij de meubels kunt leggen om zo de perfecte keuze te maken. Tenslotte legt u een pvc vloer neer voor minimaal 15 jaar.

Wel is het van belang om vooraf aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat zodat wij een juiste samenstelling aan stalen kunnen meenemen. Wij hebben namelijk wel 300 verschillende pvc stalen! Daarom gaat onze voorkeur er wel naar uit dat u bij ons langskomt zodat u eerst even ideeën op kunt doen. Achteraf kunt u altijd stalen meekrijgen.

Ons doel is om de klanten tevreden en blij te maken met hun gekozen producten. Eerlijkheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Kijk eens rustig rond op onze site en heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken bel of mail gerust!

Vragen?


Neem direct contact
met ons op!

06 - 202 792 24